Създаденият по поредицата на Стив Олтън "Мегалодон" - "Мега звяр"

...
Създаденият по поредицата на Стив Олтън "Мегалодон" - "Мега звяр"
Коментари Харесай

Зрелищният Мега звяр превзе и българските киносалони

Създаденият по поредицата на Стив Олтън "Мегалодон " - "Мега звяр " изцяло предстоящо притегли най-вече феновете в киносалоните, сочат систематизираните данни от тях.

Триизмерната история за 23-метровото праисторическо водно страшилище, от което героят на Джейсън Стейтъм би трябвало да избави екипажа на подводница, е гледана от 14 467 фенове и има 159 695 лв. доходи.

На втора позиция е задържалият се два уикенда преди този момент преди всичко - "Мисия невъзможна: Разпад ". Триизмерният екшън за това по какъв начин чиновниците на Агенцията за невъзможни задачи избавят света от нуклеарна опасност, е гледан към този момент от 58 665 фенове и регистрира 659 978 лв. доходи.

Трети по ред в топ 10 е анимационният "Хотел Трансилвания 3: Чудовищна почивка ". Пренасянето на всички познати герои от първата и втората елементи на анимацията на круизен транспортен съд, който обхожда Бермудският триъгълник и Атлантида, е гледано от към този момент 124 237 фенове и регистрира 1 104 255 лв. доходи за петте седмици на екраните у нас.

Четвърти измежду най-гледаните филми е мюзикълът "Мама мия! Отново дружно ", продължение на хитовият театър, трансформирал се във филм през 2008 година. Случващото се с младата Софи, която желае да продължи делото на майка си Дона, преплитащото се с историята на младите Дона, Роузи и Таня на фона на английски и хърватски пейзажи и шлагерите на АВВА, е проследено от 55 970 фенове и има 509 435 лв. доходи за месец на екраните у нас.

Пето място е за неразрешеният в Китай "Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух ", основан по облиците, основани от А. А. Милин и Ъ. Х. Шепърд. Преоткриването на значимите неща от живота през и посредством помощта на приятелите на Кристофър Робин - Мечо Пух, Прасчо, Йори и Тигър, е гледано от 7 972 фенове и регистрира 68 841 лв. доходи от билетите им за десетте дни у нас.

На шеста позиция е тийн-фантастиката по първата книга от четирилогията на Александра Бракен - "Тъмна заложба ". Случващото се с оживелите два % от децата след зараза, която ги избива и израстването на 10-годишната Руби, която би трябвало да поведе оживелите, е към този момент 10 дни на екраните у нас и за това време е гледано от 9 339 фенове и има 77 017 лв. доходи.

Седма позиция е за екшънът "Небостъргачът " с Дуейн Джонсън. Триизмерният екшън за спасяването на фамилията на героя на Джонсън от Перлата - най-високата и софтуерна постройка в света, е гледан от 54 173 фенове и има 572 051 лв. доходи за петте седмици у нас.

Осмо място е за основаният по същински случай "Дрейф ". Историята на американката Тами Олдхам Ашкрафт, която след стихия и загубата на колегата й би трябвало да се оправи сама с пътуването на дрейф до Хаваите за 41 дни, е от три седмици на екраните у нас и за това време е гледано от 16 582 фенове и има 142 706 лв. доходи.

На девето място е анимацията "Феноменалните 2 ", продължение на първия филм от 2004 година. Вече два месеца напъните на семейство Пар, техните съдружници Мразон и Една Мода да се оправят с нов изверг, са гледани от 100 146 фенове и регистрират 926 512 лв. доходи от билетите им.

Десета позиция е за "Да обичаш Пабло ", основан по книгата на Вирхиния Валехо. Историята на телевизионната водеща от Колумбия, преплетена с тази на любовника й - Пабло Ескобар и възхода и падението на наркокартела му, е към този момент два месеца на екраните у нас и има 45 604 фенове и събрани 415 347 лв. доходи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР