Създаденият по комикси на "DC comics" "Шазам!" застана на първа

...
Създаденият по комикси на "DC comics" "Шазам!" застана на първа
Коментари Харесай

Шазам! пренареди  бокс-офиса у нас

Създаденият по комикси на "DC comics " "Шазам! " застана на първа позиция по зрителски интерес у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните. Приключенията на сирака Били Батсън, който се трансформира в супер-героя Шазам, са гледани от 14 425 фенове и има 173 544 лв. доходи за първите три дни у нас.

На втора позиция е другата премиера от предишния уикенд - "Гробище за домашни любимци " по едноименния разказ на Стивън Кинг, който към този момент беше филмиран през 1989 година. Историята на семейство Крийд, което се сблъсква със съседа Джъд е гледана от 15 191 фенове и има 147 573 лв. доходи за първите три дни у нас.

Трето място е за приказния "Дъмбо ", основан на известния още от 40-те години на предишният век облик. Игралната версия, в която са намесени летящият слон, семейство Фариър, Макс Медичи и предприемчивият цирков управител Вандевър, е към този момент втора седмица на екраните у нас и за това време са я гледали 35 953 фенове и има 363 181 лв. доходи.

Четвърта позиция е за българския "Уют " на Камен Донев. Събирането на фамилиите Карапетмезови и Паламаркови, минаващо през облага от тотото, женитба, извънбрачни деца и любовни обрати, е гледана от 51 640 фенове - колкото е цялото население на Монтана или Асеновград, и регистрира 472 143 лв. доходи.

Пета позиция е за третата премиера от предишния уикенд - френската анимация "Белия зъб " по книгата на Джек Лондон. Познатата история на миналия през индианско племе и стигнал най-после до положителни хора питомен вълк е гледана от 4 529 фенове и има 39 007 лв. доходи за първите три дни у нас.

На шесто място измежду най-гледаните филми е основаният по комиксите на "Марвел " от началото на 70-те години на предишния век - "Капитан Марвел ". Филмът за първата жена - супер-герой Каръл Данвърс е към този момент пет седмици на екраните у нас и за това време са я гледали 78 280 фенове и има 887 783 лв. доходи.

Седмо място е за белгийската анимация "Кралско Корги ". Пътуването на кралското куче Рекс към дома, съпроводено от доста срещи с други породи е към този момент месец на екраните у нас и за това време са го гледали 20 891 фенове и има 204 831 лв. доходи.

На осма позиция е носителят на "Оскар " за най-хубав филм за предходната година - "Зелената книга " с присъединяване и на българина Димитър Маринов. Пътуването през погледа на водача Тони на известен афро-американски музикант през 60-те години на предишния век из южните щати е гледано от към този момент 25 861 фенове и събира 228 193 лв. доходи за месец на екраните у нас.

Девето място в топ 10 е за анимацията "Как да си дресираш змей: Тайнственият остров ". Третите по ред завършения на Хълцук по едноименната поредност на Кресида Коуел са към този момент десета седмица на екраните у нас и за това време са гледани от 139 517 фенове и регистрират 1 313 581 доходи.

Десето място е за биографичния "Семейни кютеци " за британската кеч-спортистка Пейдж. Филмът, основан на телевизионния на Канал 4, за историята на момичето Пейдж от фамилията на Рики и Джулия, което стига до международната сцена, е от месец и половина на екраните у нас и за това време са го гледали 29 053 фенове и има 269 216 лв. доходи.

Извън първите 10 е четвъртата премиера от предишния уикенд - българският "Снимка с Юки " по роман от сборника "На Изток от Запада " на Мирослав Пенков. Филмът с Рушен Видинлиев, Кики Сугино, Димитър Маринов, Серафим Тодоров е гледан от 2 128 фенове и има 6 950 лв. доходи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР