Съюзът на патриотичните сили „Защита“ с председател Николай Захариев и

...
Съюзът на патриотичните сили „Защита“ с председател Николай Захариев и
Коментари Харесай

ВМРО и Ангел Джамбазки получиха подкрепа от „Защита“ и „За честта на пагона“

Съюзът на патриотичните сили „ Защита “ с ръководител Николай Захариев и Националното съдружие на клубовете на запасното войнство „ За достойнството на пагона с ръководител “ с ръководител ген. Петър Илиев обявиха своята поддръжка за Ангел Джамбазки и за цялата листа с претенденти на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване за идните евроизбори. Това стана посредством подписани съглашения на Вътрешна македонска революционна организация с всяка една от двете организации.

Двете патриотични обединения декларират, че в акцията на идните избори ще работят за претендентите на Вътрешна македонска революционна организация и за най-успешния български евродепутат Ангел Джамбазки.

Припомняме, че „ Защита “ и „ За достойнството на пагона “ застанаха зад Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация и в предходни изборни акции – през 2017 година на парламентарните избори поддържаха обединението „ Обединени патриоти “, а на президентските избори през 2016 година обявиха своята поддръжка за претендента за президент Красимир Каракачанов.

Листата на Вътрешна македонска революционна организация е подкрепяна също от Земеделския национален съюз, за което бе подписано съглашение за взаимна работа и присъединяване в изборите за Екологичен потенциал, а в нея вземат участие като претенденти двама представители на ЗНС.

Предстои сключване на съглашение за взаимна активност на евроизборите сред Вътрешна македонска революционна организация и Социалдемократическата партия. На събитието ще участват ръководителят на СДП Тодор Барболов, лидерът на листата на Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ Ангел Джамбазки, началникът на предизборния щаб Юлиан Ангелов и Румяна Борисова – представител на СДП в листата с претенденти за евродепутати.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР