Съюзът на демократичните сили (СДС) настоява за предоставяне на военна

...
Съюзът на демократичните сили (СДС) настоява за предоставяне на военна
Коментари Харесай

СДС настоява България да предостави военна помощ на Украйна

Съюзът на демократичните сили (СДС) упорства за даване на военна помощ на Украйна, съгласно опциите на България, се споделя в позиция, публикувана от пресцентъра на партията. 

Според Съюз на демократичните сили е пристигнало " време разделно “. " Между свободните хора и прекланящите се пред Путинова Русия, „ сред нормалността, която осъжда войната, и девиантните опити да бъде целесъобразно изтребването на почтени хора от един самозабравил се агресор. Между политическите сили, които в действителност са проевропейски и пазят националните ползи на България, като част от свободния свят, и тези партии, които се снишават, и сякаш са евроатлантически, само че през рамо поглеждат към Кремъл “.

България е длъжна да покаже изрично къде стои, декларират от синята централа. Това не е просто политика, а въпрос на национална сигурност, " на скъсване един път вечно на порочната връзка с империята на злото, в която кремълската охота за власт и присвояване на нови територии, трансформира Русия “, се показва в текста.

От партията акцентират, че страната ни е към този момент е направила своя цивилизационен избор. Това е над 30 годишна позиция на Съюз на демократичните сили и президентите Петър Стоянов и Желю Желев. „ И през днешния ден би трябвало ясно да застанем на страната на Европа и НАТО, а не да прекрачваме в територията на новия Съветски съюз, който приготвя Путин ", декларират от Съюз на демократичните сили.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР