Съюзът на демократичните сили настоява за предоставяне на военна помощ

...
Съюзът на демократичните сили настоява за предоставяне на военна помощ
Коментари Харесай

СДС настоява за предоставяне на военна помощ на Украйна

Съюзът на демократичните сили упорства за даване на военна помощ на Украйна, съгласно опциите на България.

" Дошло е време разделно. Между свободните хора и прекланящите се пред Путинова Русия. Между българите, които желаят да живеят в демократична европейска страна и спящите, само че към този момент доста дейни и пръскащи хибридна отрова, кафези на Петата колона у нас ", оповестяват от партията и допълват:

Между нормалността, която осъжда войната, и девиантните опити да бъде целесъобразно изтребването на почтени хора от един самозабравил се агресор Между политическите сили, които в действителност са проевропейски и пазят националните ползи на България, като част от свободния свят, и тези партии, които се снишават, и сякаш са евроатлантически, само че през рамо поглеждат към Кремъл.

България е длъжна да покаже изрично къде стои. Това не е просто политика, а въпрос на национална сигурност, на скъсване един път
завинаги на порочната връзка с империята на злото, в която кремълската охота за власт и присвояване на нови територии, трансформира Русия.

България към този момент е направила своя цивилизационен избор. Това е над 30 годишна позиция на Съюз на демократичните сили и президентите Петър Стоянов и Желю Желев. И през днешния ден би трябвало ясно да застанем на страната на Европа и НАТО, а не да прекрачваме в територията на новия Съветски съюз, който приготвя Путин.

Оттам няма връщане обратно! Ако на някого му харесват комунизма и тоталитарния произвол, е свободен да живее в Русия или Северна Корея. Но ние, свободните хора, които към този момент 32 години отстояваме достиженията на народна власт, няма да допуснем връщането на България обратно към тъмните времена. Съюз на демократичните сили е партията, която беше основана да промени България и способства най-вече за скъсването с комунизма и поемането по евроатлантическия път. И в този момент ще създадем всичко по силите си да не бъдем отклонени от него!

var width = window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth; window.googletag = window.googletag || {cmd: []}; googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot(`/401112551/m.fakti_post_2`, [[728, 90], [300, 100], [660, 250], [750, 200], [336, 280], [300, 250], [320, 50], [600, 250], [300, 600], [300, 75], [320, 100], [750, 300]], `div-gpt-ad-1646992589137-0`).addService(googletag.pubads()); googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.pubads().collapseEmptyDivs(); googletag.enableServices(); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display(`div-gpt-ad-1646992589137-0`); });

Съюзът на демократичните сили моли Народното събрание да одобри решение за даване на военна помощ за Украйна. Поведението на парламентарните сили ще разкрие кои от тях в действителност поддържат необратимостта на евроатлантическата ни принадлежност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР