Съюзът между САЩ и Великобритания е най-великият, който светът някога

...
Съюзът между САЩ и Великобритания е най-великият, който светът някога
Коментари Харесай

Доналд Тръмп Произнесе Присъдата След Историческата Визита Във Великобритания!

Съюзът сред Съединени американски щати и Англия е най-великият, който светът в миналото е виждал, сподели Тръмп, който е на тридневно държавно посещаване в Обединеното кралство.

Съединени американски щати и Англия са решени да не разрешат на Иран да се снабди с нуклеарно оръжие, даде да се разбере американският президент. Той още веднъж прикани съдружниците от НАТО да усилят разноските си за защита.

Тереза Мей похвали " скъпоценната и дълбока " специфична връзка сред Съединени американски щати и Англия. В същото време Мей призна за разлики с Тръмп за климатичните промени и по тематиката за Иран, съобщи Асошиейтед прес. Агенцията напомня, че Англия продължава да поддържа Парижкото съглашение за ограничение на световното стопляне, от което Тръмп изтегли Съединените щати. Лондон продължава да поддържа и интернационалната договорка за иранската нуклеарна стратегия, която бе отхвърлена от американския президент.

" Сътрудничеството и компромисът са основата на мощните съюзи ", сподели Мей на Тръмп.

Двамата приказваха на взаимна конференция, откакто английският министър председател одобри американския президент в резиденцията си в Лондон.

Тръмп е отказал среща на Корбин

Американският президент съобщи, че водачът на лейбъристката съпротива във Англия Джереми Корбин е изискал среща с него, само че той е отказал. Тръмп назова Корбин " до известна степен отрицателна мощ ".

Председателят на лейбъристите подлага на критика американския президент поради политиката му за бежанците.

" Наистина не обичам критиците ", акцентира Доналд Тръмп.

За кмета на Лондон Садик Хан, който Тръмп в началото дефинира като " несретник ", в този момент съобщи, че предизвиква " доста проблеми " и е " отрицателна, не позитивна мощ ".

Джонсън пък отклонил среща с Тръмп

Доналд Тръмп е имал през днешния ден 20-минутен диалог по телефона с Борис Джонсън, считан за любимец в конкуренцията за правоприемник на премиера Мей, която даде обещание да подаде оставка на 7 юни.

Джонсън е отклонил поканата за среща лице в лице с госта заради авансово стихотворец различен ангажимент, съгласно политическия редактор на телевизия Ай Ти Ви Робърт Пестън.

Позовавайки се на източник, непосредствен до Джонсън, Пестън сподели, че Тръмп е предложил да се срещнат персонално. Джонсън обаче трябвало да участва на събитие с присъединяване на други кандидати от Консервативната партия за поста на Мей по-късно през днешния ден. Според същия източник диалогът сред Тръмп и Джонсън бил другарски и работлив.

Преди да дойде във Англия Тръмп обсипа Джонсън с похвали, като сподели, че някогашният кмет на Лондон и някогашен външен министър би приключил " доста добра работа " като идващ министър председател.

Президентът на Съединени американски щати е изискал среща с английския министър на околната среда Майкъл Гоув, който също е измежду кандидатите за поста министър председател, съобщи Би Би Си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР