Съюз на българските спасители е сдружение от млади хора, решили

...
Съюз на българските спасители е сдружение от млади хора, решили
Коментари Харесай

Младежи създават нещо много полезно, но имат нужда от помощ

Съюз на българските спасители е съдружие от младежи, решили да оказват помощ и избавят животи. За тази цел Сдружението се окуражи да бъде основана гражданска система за известяван при бедствия, произшествия, долекарска помощ и изключителни обстановки.
Председателят на СБС - Костадин Карамитов от години работи за основаването на доброволческа мрежа в цяла България, която да оказва помощ на изпаднали в неволя хора. Последният му конфликт с естествено злополучие бе при огромния пожар край село Мечкул, край Кресненското дефиле.

"Правилният метод за оказване на помощ може да избави доста хора. Системата, която желаеме да създадем ще оказва помощ на хората, ще ги провежда и уведомява за приближаващи рискове. Ако пътувате с автомобил и пред очите ви се образува свлачище, паднат скали или дървета, които са затворили пътния сектор, ще може в точния момент да се подхващат дейности за обезпечаване на сигурност на останали участници, да се изберат обходни направления или да се помогне, с цел да бъде обезопасен региона " - показа Карамитов.

Сумата, която е нужна за пускане е 15 000 лв.. Моля, подкрепете акцията със SMS с текст DMS SBS на 17 777. Цена за еднократно подаяние за клиенти е 1 лева Цена за консуматори на предплатени услуги за 1 SMS е 1, 20 лева

Всеки донор ще бъде сътрудник.
Нека дружно осъществяваме една иновация в спасяването на човешки животи!
Може да дарите:
ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА Юридическо лице
Вид валута: BGN
IBAN: BG79UNCR70001523096431
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: Сдружение Съюз на българските спасители 176181216

За информация: 0896 504010 или e-mail: [email protected]
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР