Сайтът на Националната здравно-информационна система () се срина в следобедните

...
Сайтът на Националната здравно-информационна система () се срина в следобедните
Коментари Харесай

Срина се системата, през която се вади зелен сертификат

Сайтът на Националната здравно-информационна система () се срина в следобедните часове на днешния ден (20 октомври).

Всеки, който е имунизиран против ковид, боледувал е или е тестван неотдавна, може да изтегли така наречен " зелен документ " точно от здравния портал his.bg. Изглежда уеб сайтът е пренатоварен, тъй като по-рано стана ясно, че от него се теглят по 1000 документа в минута.
 Антиваксъри и политици се смесиха с митинга на незабавните медици пред Министерство на здравеопазването (СНИМКИ) Антиваксъри и политици се смесиха с митинга на незабавните медици пред Министерство на здравеопазването (СНИМКИ)
Спешни медици - лекари, медицински сестри, водачи на коли за спешна помощ и санитари от цялата страна и Коронавирус отделенията в лечебните заведения започнаха про...

напомня, че от на следващия ден всички действия на закрито ще се правят единствено при съществуването на - приключен цикъл на имунизация, преболедуване, изработен антигенен тест в последните 48 часа или PCR тест в последните 72 часа. 

Такъв достъп се вкарва за всички кина, театри, концерти, музеи, галерии, магазини над 300 кв.м, молове, фитнес центрове, клубове за занимания на жители, заведенията за хранене, хотелите. Заповедта за новите ограничения влиза в действие в 00.00 часа сряда (20 октомври) против четвъртък (21 октомври). Зелен документ няма да се изисква в питателните магазини, банковите институции и аптеките.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР