Сайтът на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 вече

...
Сайтът на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 вече
Коментари Харесай

Със снимка на гайдари заработи сайтът на българското председателство

Сайтът на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 към този момент е онлайн на адрес www.eu2018bg.bg и ес2018бг.бг., само че това е към момента предварителна версия.

Той ще стане публична страница на председателството от 1 януари 2018 година, когато България поема поста от Естония, изясняват от Министерство за Българското председателство на Съвета на Европейския съюз. Сайтът има версии на британски, френски и немски.
Порталът е построен от " Информационно обслужване " АД след социална поръчка за 69 900 лева без Данък добавена стойност.

В известието от министерството се споделя, че това " ще бъде главният източник на информация, обвързвана с Председателството, предопределена за публицисти, необятната общност, както и за практикуващи експерти и специалисти ".

Но в настоящия си тип на него към момента има пусти места - да вземем за пример в секцията за контакти няма нищо за " Говорители " или за Постоянното посланичество на България към Европейския съюз. На мястото за контакти с председателството има единствено фотографията на Лиляна Павлова, един стационарен телефон, един имейл и персоналните ѝ профили като министър в " Туитър " и " Facebook ".

Сайтът на Министерството за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 е на адрес www.bg-eupresidency.gov.bg>
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР