Сайтът на американската неправителствена организация Център за Граждански инициативи (www.CCISF.org)

...
Сайтът на американската неправителствена организация Център за Граждански инициативи (www.CCISF.org)
Коментари Харесай

Извънредно в БЛИЦ! Офицери от спецслужбите на САЩ направили сензационно съобщение за избора на Тръмп, което преобръща всичко!

Сайтът на американската неправителствена организация „ Център за Граждански начинания ” (www.CCISF.org) оповести сензационно писмо, подписано от 17 някогашни чиновници на ФБР, АНС, Централно разузнавателно управление на САЩ и други американски спецслужби. Те се обръщат към президента Доналд Тръмп с доказателства, че цялата нервност в медиите във връзка проникването на „ съветски хакери” в сървъра на Демократическата партия на Съединени американски щати няма никакви учредения.

На основата на свое следствие специалистите вършат извод, че информация от компютрите на Демократическата партия е копирана на външно USB-устройство. За отбелязване е, че скоростта на прекопирване съставлява 22,6 Мб/с, което изключително доста надвишава опциите на интернет при настрана навлизане.

С други думи кражбата е осъществена без потребление на интернет и то непосредствено от компютрите в офиса на Демократическата партия.

Разследването посочило, че информацията е крадена два пъти. Отначало са източени данни, които по-късно са оповестени на уеб страницата WikiLeaks. На 5 юли 2016 година е осъществена втората кражба.

Похитените файлове са подложени на компютърна обработка за производство на доказателства, че зад проникването стоят „ всемогъщите” съветски хакери.

Важно е да се означи и фактът, че и двете приключвания на информация, както и последващата им обработка, са осъществени в часови пояс на Източното крайбрежие на Съединени американски щати, т.е. закононарушението се състояло на американска земя. Установено е, че те са дело най-малко на двама души, евентуално чиновници на Демократическата партия.

Според специалистите, в първия случай са търсени доказателства за съучастието на партийното управление към машинациите по време на вътрешнопартийната битка сред Хилари Клинтън и Бърни Сандерс. Във втория случай, след обявата в WikiLeaks, задачата била понижаване на загубите в имиджа, понесени от Хилари Клинтън поради първата обява, и ориентиране на следите към съветските хакери.

Изводите на създателите на писмото са подкрепени от някогашния програмен управител на IBM по осведомителните технологии Скип Фолдън и от някогашния механически шеф на АНС Уилям Бинни.

Засега западните медии мълчат по писмото на специалистите. А и никой не смее да отбрани Доналд Тръмп – обвиняванията по адрес на Москва са на мода. А след това?

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР