Съвсем смело можем да заявим, че Нотинг Хил (1999 г.)

...
Съвсем смело можем да заявим, че Нотинг Хил (1999 г.)
Коментари Харесай

Как би изглеждало продължението на Нотинг Хил

Съвсем самоуверено можем да заявим, че " Нотинг Хил " (1999 г.) с Хю Грант и Джулия Робъртс е обичаната ни сантиментална комедия. Гледали сме я толкоз доста пъти, че е невероятно да кажем какъв брой тъкмо.

Убиец ли е Никол Кидман

Вотри тийзър на " Отмяната "

Този филм просто стои на нашия Олимп на сантименталните комедии и до момента не се е намерил кой да го бутне. И би трябвало да признаем, че доста пъти сме желали тайничко да забележим продължение на кино лентата.

За страдание не ни е огряло и надали ще ни огрее. От Хю Грант обаче разбираме, че той персонално би направил продължение на " Нотинг Хил ".
 Снимка 390233

Актьорът отговаряше на въпроси в обществените мрежи около промотирането на сериала на HBO. И един от тях е дали желае още веднъж да взе участие в сантиментална комедия.

Грант споделя, че би желал да направи продължение на " Нотинг Хил ", в което да се покаже какво се случва след щастливия край. Според артиста, то би проследило развода, скъпите юристи и по какъв начин децата биват забъркани в цялата тази обстановка.

Would you like to star in a romantic comedy again?
— HBO (@HBO)
Е, несъмнено не искахме да чуем тъкмо това, само че се надяваме, че Хю Грант се е шегувал и няма в действителност да инициира сходно нещо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР