Съвсем скоро примата на българската музика Лили Иванова отпразнува своя

...
Съвсем скоро примата на българската музика Лили Иванова отпразнува своя
Коментари Харесай

Кошмар: Вижте колко години всъщност навърши Лили Иванова!?

Съвсем скоро примата на българската музика Лили Иванова отпразнува своя рожден ден. Още от сутринта на вчерашния ден познати и непознати побързаха да насочат своите пожелания и да изпратят честитки на най-великата българска певица, емблема на българската музика.

Според Лили Иванова и съвсем всички източници, примата на българската музика означи своя празник на двадесет и четвърти април. Тя тръби, че е родена през 1939 година, само че се оказва, че това май не е тъкмо по този начин. Съществуват много конспирации към рождения ден на певицата.

Най-категоричната версия за промяната на паспортните данни на естрадната прима е поддържана не от какъв да е, а от нейния трети брачен партньор Янчо Таков. „ През 1973 година Лили трябваше да замине за фамозния фестивал във Виня дел Мар в Чили. Според условията на уредниците имаше възрастово ограничаване, което забраняваше на реализатори над 31 години да вземат участие. Лили беше на 34 тогава. Затова нашите служби се погрижиха да поправят нейното ЕГН и я подмладиха с 4 години “, признава той в свое изявление, пишат от БЛИЦ.

Друга версия популяризира жена от Каспичан, която е била състудентка на Примата в Института за медицински сестри във Варна. Според нея на 24 април Лили ще означи 81-и рожден ден.

На друго мнение е духовник от Русенската епархия , към която спада родният град на звездата. Духовникът е надълбоко убеден, че тя е родена през април 1936 година Има и още няколко тайни теории за същинската възраст на Примата.

Е, на колкото и години да става в действителност Лили Иванова, пожелаваме й дългоденствие, доста здраве, персонални и професионални триумфи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР