Съвсем скоро предстои стартът на най-новия проект на 7Talents и

...
Съвсем скоро предстои стартът на най-новия проект на 7Talents и
Коментари Харесай

Популярни красавици разбиват стереотипите в най-новото уеб риалити TopQueen

Съвсем скоро следва стартът на най-новия план на 7Talents и Миглена Каканашева - Мегз - TopQueen . Най-новото уеб риалити е с доста по-социално обръщение и има за цел да покаже, че светът на известните девойки не е единствено композиция от разкош, хубост и искра. Участничките в TopQueen ще потвърдят, че известността в обществените мрежи може да има доста повече стойност и да служи за разпространение на разнообразни публично значими дела, които.

В една против друга ще застанат някои от най-харесваните и известни Ангели на Мегз – EVA, Бояна Маринова, Биляна Лазарова, Ивомила Петкова, Петя Стоянова – Penelope, както и инфлуенсърът Теодора Тодорова, влогърът Гери Петкова и моделът Нора Недкова. Те ще живеят в къща и ще имат самобитна „ хазяйка “ – един от първите Ангели на Мегз - Галина Димитрова, която ще се грижи за занимателната част от престоя на девойките.

„ За пръв път се появих в малкия екран преди 7 години. Бях дребна, наивна и изпълнена с фантазии. От тогава съм взела участие в стотици формати и излъчвания, само че постоянно мечтаех за мое риалити, което да се бори за дела, в които откровено имам вяра. Надявам от все сърце да ви болести с добрина, мотивация за смяна и градивно мислене! “, сподели дизайнерката Мегз.
 Мегз NOVA
Красавиците ще вземат участие в разнообразни задания, свързани със обществени дела и значими публични тематики, като запазване на околната среда, киберсигурност, грижа за бездомни животни и други. Както и в предходното супер сполучливо уеб риалити, и тук още веднъж във всяка задача ще има известни лица, които ще влязат в ролята на ментори. Освен забавните задачи, в петъчните епизоди ще виждаме и живота на девойките, които като се изключи че ще се забавляват с разнообразни игри, ще ни позволен и до своя вътрешен свят.-->

„ Риалитито слага ново начало в живота ми, откровено се надявам да повлияе и на вас по този метод. В него ще видите доста мисъл, възприятие, смях, сълзи и смяна ”, показа хубавицата Ивомила Петкова.

По време на целия формат почитателите ще могат интензивно да вземат участие, като поддържат своята фаворитка с гласоподаване в на плана. Така, с изключение на победителка за всяка задача, ще има и победителка, определена от гласувалите в Instagram. Това ще има значение на финала при избора на една от хубавиците, която ще получи купата „ Любим Ангел на България “ и премия, която да даде за обществена идея по желание.

Какви ще бъдат първите провокации, пред които ще се изправят хубавиците, не пропускайте да разберете в пилотния епизод на най-новото уеб риалити TopQueen от 15 октомври, извънредно във. Още забавна информация за може да откриете във Фейсбук страницата и на риалитито.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР