Съвсем скоро Андреа изненада всички, обявявайки, че ще пише книга,

...
Съвсем скоро Андреа изненада всички, обявявайки, че ще пише книга,
Коментари Харесай

Изненада! Андреа пише книга, в която ще разкрие уникални неща за семейството си

Съвсем скоро Андреа изненада всички, обявявайки, че ще написа книга, въпреки почитателите да чакат повече нова ария. Звездата обаче в нея евентуално няма да опише за музикалния си път и любопитни детайлности за дългогодишната ѝ връзка с Кубрат Пулев, а ще написа най-вече за фамилията си. Певицата показа, че се занимава със своето потекло и желае да опише за него в четиво.

Красивата певица разгласява една малко по-различна фотография, а точно черно-бяла, а на нея театралничи прародител ѝ, който е пеел и най-вероятно от него идва влечението към музиката в фамилията ѝ.

" Според мен, човек в никакъв случай не би трябвало да не помни за прадедите си! Трябва да ги помни! Това е животът ни и ние сме част от ДНК, което тече в същността ни. Затова и желая да Ви споделям целият си живот тук ", разкрива изпълнителката.

Виж още:

Андреа написа, че прародител ѝ е бил част от интелигенцията – членувал в Български земеделски народен съюз и постоянно ходел в спектакъл „ Ренесанс “, където се среща с бъдещата си брачна половинка. „ Да не забравяме, че е добър художник, извънредно забавен човек с огромен темперамент (все отново е бил зодия Овен) “, прибавя още тя.

Андреа даде обещание на почитателите си в Instagram да разкрива " лека-полека " своя живот. Тя не прецизира дали ще написа и биографична книга за себе си, само че едно е несъмнено – счита да събере всички мемоари за славните си прадеди. Ето за какво тя ги моли за отзиви по какъв начин най-добре да го направи.

" Младите би трябвало да се интересуват от рода си и да не не помнят от кое място идват. Защото доста постоянно това дефинира накъде са тръгнали ", приключва Андреа, която скоро описа и за своята баба, която е била също артистка и е била част от трупата на Народния спектакъл.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/andreabulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР