"Съвсем различно е казал. Не искам хората в Банкя да

...
"Съвсем различно е казал. Не искам хората в Банкя да
Коментари Харесай

Борисов: Не съм адвокат на Макрон, но се надявам да ни се издължи! ВИДЕО

"Съвсем друго е споделил. Не желая хората в Банкя да ми се смеят като гледат какво вършиме ", по този начин министър председателят Бойко Борисов разяснява абсурда с думите на френския президент Макрон.

БЛИЦ напомня, че изявление на френския държавен глава провокира съществени политически разтърсвания .

"Както ние доста пъти сме се изковали за френския квартали, където с изключение на жандармерия не се влиза, по този начин и те приказват за всякакви български жители, които източват кредитни карти, въртят търговия с опиати или други ", разясни министър председателят.

Бойко Борисов с изключителна вест след скандалното изявление на Макрон

"Макрон искаше да каже, че в Европа живеят доста неприятни хора. И французи, българи, немци, а едни кротки мигранти ние желаеме да накажем ", добави българският министър председател.

Борисов продължи с думите: "Като не знаеш какво да кажеш, то нападаш ромите. Ето в Банкя не знам дали има роми, само че спечелихме ".

"Скоро ще имаме среща с него и мисля, че там още веднъж ще повтори това, което сподели през вчерашния ден на мен . Аз не съм му юрист. Той ще се извини. Надявам се в този момент да ни се издължи. Ето и аз преди време се изказах отрицателно за Холандия ", разясни министър председателят.

Президентът Радев гласоподава и разкри за какво Макрон е лепнал противен етикет на българите СНИМКИ

"Ние отново ще изпратим протестна нота ", разясни още той.

БЛИЦ напомня, че водачът на ГЕРБ Бойко Борисов гласоподава в Банкя, а журналистически въпрос го ядоса и той отхвърли да разяснява повече настоящите тематики и изборния ден .

ЧЕТЕТЕ В БЛИЦ ГОРЕЩИ НОВИНИ ОТ МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР