Съвсем наскоро Винъс Уилямс се завърна на корта след дълго

...
Съвсем наскоро Винъс Уилямс се завърна на корта след дълго
Коментари Харесай

Бивш номер 1 защити Винъс Уилямс

Съвсем неотдавна Винъс Уилямс се завърна на корта след дълго неявяване. Американката даже към този момент записа един триумф на своята сметка, като преди броени дни стана ясно, че тя е получила Уайлд кард за идния „ Уимбълдън “. Тази вест обаче не се хареса на доста хора, защото съгласно някои почитатели на тениса, някогашната номер 1 не заслужава да взе участие в третия шампионат от Големия шлем.

Други пък нападнаха 43-годишната състезателка поради нейния ранкинг и обстоятелството, че към днешна дата по-голямата от сестрите Уилямс е отвън първите 600 в международната класация. Веднага в нейна поддръжка обаче се изрече един от най-хубавите американски тенисисти Анди Родик. Според някогашния номер 1, Винъс заслужава голямо почитание поради всичко, което е постигнала и хората нямат право да я подлагат на критика.

„ Трудно ми е да схвана част от почитателите, които споделят, че Уайлд кард би трябвало да получи някоя млада и обещаваща тенисистка. Смятам, че за всички е ясно коя е Винъс Уилямс и тя заслужава Уайлд кард, даже единствено, тъй като е Винъс Уилямс. Говорим за човек, който е 5-кратен първенец от Уимбълдън и някогашна номер 1 в света. Уилямс заслужава само почитание, поради страхотните си триумфи на корта и изключителното спортно дългоденствие, което демонстрира. Напълно поддържам решението на уредниците и имам вяра, че те постъпиха вярно “, сподели Родик.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР