Съвсем на финалната права на своята бременност, през последните седмици

...
Съвсем на финалната права на своята бременност, през последните седмици
Коментари Харесай

Карък: Бременната в 9-ия месец Радина Кърджилова пипна COVID, усмивката ѝ обаче не слиза от лицето

Съвсем на финалната права на своята бременност, през последните седмици на 9-ия месец, актрисата Радина Кърджилова влезе в статистиката за новозаразени с COVID-19.

Виж още: Напрежение сред Азис и фамилия Стораро? Нищо сходно!

" Приятели, за жалост и нас ни доближи подлият вирус. Пазете се и бъдете виновни. Това не е смешка работа, към този момент мога да го кажа от персонален опит. Прегръщам Ви ", написа Кърджилова под фотографията нагоре, а близки, другари и почитатели на Радина ѝ пожелаха бързо възобновяване. 

Виж още: Признание: Мартина Вачкова живее два паралелни живота! Актрисата с обръщение към българките

Часове по-късно разгласява и фотографията по-долу, като мотивът е, че почитателите ѝ в Instagram са станали над 50 хиляди " Нямам думи да ви опиша какъв брой съм разчувствана изключително в този сложен за мен, нас миг ", написа тя. От фотографията виждаме, че Радина наподобява изтощена, само че пък има сили за усмивка, което е превъзходен сигнал. 

Виж още: Неда Спасова показа за какво е скрила рождения си ден, както и за химията с доктор Хаджихристев

Радина Кърджилова и Деян Донков са в очакване на второ детенце, още веднъж момче. Малкият Христо се роди през 2016 година За второто си раждане актрисата се е спряла на доктор, практикуващ в Пловдив. Дали Коронавирус ще попречи на проектите ѝ, следва да разберем. 

Изображение: https://www.instagram.com/radinakardjilova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР