Съвсем малко остава до началото на втория сезон на приключенското

...
Съвсем малко остава до началото на втория сезон на приключенското
Коментари Харесай

След първи сезон на "Игри на волята": Какво се случва с финалистите - Веско, Юлиян, Добата?

Съвсем малко остава до началото на втория сезон на приключенското реалити на NOVA " Игри на волята ". Във втория сезон ще забележим напълно нови водещи, напълно нови територии и напълно нови участници. Но до момента в който чакаме да разберем повече, взехме решение да забележим какво се случва с финалистите от първия сезон на шоуто - Добрин, Юлиян и Веско. 

Виж още: 8 години чиста обич: Теа Минкова с прочувствено обръщение към Наум

Добрин

Добата стана огромният победител от първия сезон на " Игри на волята ". Екоактивистът продължава да бъде правилен на себе си, занимавайки се с проблемите на замърсяването на околната среда, биоразнообразието и веганизма. Междувременно може да видите в профила му в Instagram, че той продължава интензивно да се занимава с акробатиката и е станал доста, доста добър! През юли пък е намерил и време за море, където се е щракнал с две хубавици. От текста под фотографията пък ни споделя, че и плажовете на Гърция са затрупани с пластмаса. 

Виж още: Три генерации в една фотография: Гуинет Полтроу притегли вниманието на Наоми Кембъл и Рийз Уидърспун

Юлиян

При Юлиян множеството неща остават безконечни - любовта към спорта, към обичаната жена, както и работата му с деца. От Instagram профила му оставаме с усещане, че той се радва на едно пълноценно лято, цялостно с доста приятни страсти, усмивки и смях. Също по този начин, че " Игри на волята " му липсват, защото е посетил първокласната къща, за която бленуваха и трите племена. 

Виж още: Биляна Лазарова - по-слаба от преди да забременее! Разказа за ужаса на секциото и възобновяване

Веско

Веско Панчев смяташе себе си за любимец за спечелването на премията от " Игри на волята ", само че се оказа, че знанията по математика от втори клас не са му силата. Е, през днешния ден е сполучлив инфлуенсър в Instagram, а почитатели се снимат с него из улиците на градовете, които посещава. Именно от обществената мрежа оставаме с усещането, че е прекарал известно време това лято в Съединени американски щати. Всъщност още в шоуто той сподели, че се е върнал в България, с цел да си откри жена, само че дали си е намерил такава, не излиза наяве.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР