Съвсем малко остана, докато се роди първото детенце на силиконовата

...
Съвсем малко остана, докато се роди първото детенце на силиконовата
Коментари Харесай

Джулката не показва бременно коремче, но качи снимка, която издава много!

Съвсем малко остана, до момента в който се роди първото детенце на силиконовата хубавица Джулиана Гани и фитнес инструктора Илиян Найденов. 

Виж още: Ето какъв режим съблюдава Джулиана Гани, с цел да качи едвам 3 кг. за 7 месеца бременност!

Новината за бременността на Джулката беше оповестена персонално от нея, откакто беше разкрита и смъкна маската на Коконата в " Маскираният артист ". Тогава тя беше в седмия месец на бременността си и всички се зачудиха по какъв начин никой не е схванал.

Виж още: В седмия месец, а е качила едвам 3 кг.?! Джулиана Гани с режим и по време на бременността

Всъщност, оказа се, това не е било толкоз мъчно да се опази от бъдещите родители, защото Гани до седмия месец на бременността си беше качила едвам 3 кг. и не спираше да тренира, въпреки и по по-различни от общоприетите подготвителни проекти. 

Виж още: Теа описа по какъв начин е споделила на Наум за бременността! Било е мега сладко!

Последователите на Джулиана Гани толкоз доста желаят да видят бременното ѝ коремче, само че и все още това остава невероятно. От текста под фотографията по-долу излиза наяве, че Найденов доста желае да снима коремчето на Джулката, само че тя все се криела.

Виж още: Енджи Касабие и Мистър Ливан чакат първо бебче! Ясно е по кое време ще се роди и какъв е полът!

От фотографията обаче излиза наяве доста. Колкото и да крие корема, ясно се вижда къде е дланта на Джулката, а всички знаем какъв брой внушителна е гръдната обиколка на бъдещата майка. Дланта е много по-напред от гърдите. Освен това се вижда и ръбчето на бельото какъв брой напред е. 

За момента Джулиана Гани не издава пола на нероденото бебче, макар че в някои медии към този момент спекулират по тематиката. Дали са познали, скоро ще разберем.

Във видео преди време Джулиана Гани показа, че в действителност има цяла бременна фотосесия, само че с Илиян търсят издание с подобаващ профил и публика, където да бъдат оповестени.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР