Съвсем малко остана, докато един от любимите ни ТВ водещи,

...
Съвсем малко остана, докато един от любимите ни ТВ водещи,
Коментари Харесай

Обратно броене: BALLAN посвети мили думи на половинката си, двамата стават родители съвсем скоро

Съвсем малко остана, до момента в който един от обичаните ни ТВ водещи, инфлуенсъри и изпълниели стане татко за първи път. Разбира се, че става въпрос за BALLAN, който е в трепетно очакване дружно с приятелката си Надежда.

Виж още: Горещо лято, само че... работно! Бояна Генова развива бизнес план, не ѝ остава време за море

Тя влезе в деветия месец на своята бременност, а по този мотив BALLAN написа благо посвещение в Instagram. " Мила моя, в тази спокойна неделя, до момента в който сладко си доспиваш положила глава до моето рамо,аз желая " безшумно " да ти благодаря за всичко. Ти си воин. Ти си по-силна от мен в толкоз доста неща. Гледам ти коремчето и съм безпределно признателен, за това че ДЕВЕТ месеца ти носиш нашето дете ", написа той под колажа по-долу. 

Виж още: Тежки рецензии към Тита! Снимка на певицата по бански провокира яд, злобарите я нападнаха 

А за какво колаж ли? Защото BALLAN просто желае да подсети на половинката си, че тя е красива във всяка една форма. " Обичам всяка част от теб, без значение по какъв начин, по кое време, за какво. Просто те обичам, такава каквато си ", откровен е той.

BALLAN и Надежда, както написахме, са в трескаво очакване на бебчето. От сторита и влогове разбираме, че към този момент са закупили всичко належащо за появяването на дребния човек. 

Виж още: Mamma mia! Безкрайните крайници на Деси Димитрова провокираха възторг в мрежата

Че BALLAN и Надежда ще стават родители, се разбра при започване на май. " Защото това е смисълът на живота. Да, нашата първа рожба е на път. Благодаря ти, Надежда. В теб пораства нашият нов живот! ", написа тогава той под фотография. 

Изображение: https://www.instagram.com/ballancho/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР