Съвременното общество научило за законите на Рита относително наскоро –

...
Съвременното общество научило за законите на Рита относително наскоро –
Коментари Харесай

Първият мъж трябва да бъде бащата на вашите деца! Затова не трябва да мълчим …

Съвременното общество научило за законите на Рита релативно неотдавна – в средата на XIX век. Това са правила, които постановат запазването на чистотата на рода и кръвта.

Всички славянски и арийски нации ги съблюдават. Сега за законите на рита има различен
термин – теорията на първия мъж.

За първи път за телегонията почнали да приказват след опита на приятеля на Чарлз Дарвин – лорд Мартон. Той проверявал въздействието на първия мъж, прекосявайки чистокръвна британска кобила с жълт жребец.

След опита потомството не се е развило, само че след известно време прекосили същия кон с породист британски жребец. В резултат се появил коцкар – “Англичанин ” с черни и бели линии в профил, тъкмо като зебра.

Също по този начин, гнездовите развъдници постоянно се сблъскват с феномена Телегония: в случай че един
чист, покълнат гълъб се “потупва ” от един скален гълъб, тогава даже и с най-елитното
чифтосване, нейното поколение ще бъде нечистокръвно. То или перата в опашката ще са в разнообразни цветове, клюнът с неправилна форма и така нататък …

Трябва ли актуалните хора да знаят за телегията? Разбира се, твърди съветският академик
Питър Горяев. Той упорства, че след съприкосновение има освен ослепителен и прочувствен белег в паметта, само че и в нашето тяло.

Първи полов контакт

Авторът на теорията за безредици геном, изяснява въздействието на първия мъж “Този човек може да почине, може да напусне, може да е от друга народност, да бъде чернокож, евреин или каквото и да е, това значи, че всички последващи деца на тази жена неизбежно ще наподобяват него до известна степен ”.

Ето за какво нашите предшественици деликатно следили спазването на законите на Рита.
Славянското разбиране за “девица ” символизира облика на чистотата и невинността.
Следователно, когато родителите на младоженеца дойдат да се срещнат с родителите на булката, първото нещо, което питат, е: “Чиста ли девойката? ”

Те се интересуват от всичко: в случай че момичето носи облика на различен мъж, дали е била женена преди, има ли съществени болести в фамилията? Всичко това е било належащо, с цел да се разбере преди брака, тъй че цялата раса да има пълноценно поколение.

Сега интимните връзки с разнообразни сътрудници са станали съвсем норма за младите
хора. Освен това, това държание се демонстрира в позитивна светлина от фамилни филми и телевизионни излъчвания. Много младежи смятат, че това е обикновено и няма да промени вижданията и целите им.

Какво мислите за Телегията? Дали възгледите на нашите предшественици са правилни? Не забравяйте да споделите мнението си в мненията!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР