Съвременно оборудвана оранжерия за отглеждане на марихуана откриха при полицейска

...
Съвременно оборудвана оранжерия за отглеждане на марихуана откриха при полицейска
Коментари Харесай

Оранжерия за канабис откриха при полицейска операция в село Зеленик

Съвременно оборудвана оранжерия за развъждане на марихуана откриха при полицейска интервенция в еленското село Зеленик чиновници на Районното ръководство в Елена и ОД на Министерство на вътрешните работи - Велико Търново, оповестиха от пресцентъра на дирекцията.

При профилираната интервенция за противопоставяне на развъждането и разпространяването на наркотични субстанции, служителите на реда са направили инспекция в парцел в обезлюденото село Зеленик. Имотът е бил употребен от 40-годишен мъж от Елена, прецизират от пресцентъра.

Столични служители на реда разкриха домашна оранжерия за марихуана

В изоставената къща обаче, полицейските чиновници са се натъкнали на добре оборудвани пространства с съвременна апаратура за развъждане на марихуана, с торове, почвена примес и над 600 саксии с растения от рода на конопа. При полевия наркотест растенията са реагирали на канабис.

Мъжът е арестуван в прилежащ парцел. Той е прочут на полицията и е признал, че до дни е трябвало да събере реколтата. След отчет на материалите в прокуратурата, той е притеглен като обвинен, арестуван е до 72 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР