Съвременната медицина ги отрича, бабите и дядовците обаче се кълнат

...
Съвременната медицина ги отрича, бабите и дядовците обаче се кълнат
Коментари Харесай

Чакръкчия от Стара Загора лекува много хора със златните ръце – знае точно как и къде да пипне

Съвременната медицина ги отхвърля, бабите и дядовците обаче се кълнат в тях. Съюзници са им и тези на които е помогнато. На никого не е непознато възприятието да се превива от болежка, без сили да стане от леглото и да се върне към естествения си живот. Схващания, прищипани нерви, кошмарни бодежи в кръста, дископатии, а против тях с голи ръце се изправя чакръкчията. Въпреки огромният брой масажисти, кинезитерапевти и ортопеди, мнозина не престават да търсят избавление при национални лечители. Самозванци доста, само че има същински майстори, които знаят всички тънкости на чакръкчийството. Нагледен образец е някогашния републикански първенец по акробатика Зефир от Стара Загора, който е от хората които не обичат показността. Няма и цена за сеанс, нищо че оказва помощ на дребни и огромни. И знае по какъв начин и къде да пипне. Умения които ги е имал още като играч, надградил ги е, а преимущество е и наследствения фактор при него. Това конкретизрат хора на които е оказал помощ чакръкчията, с днешна дата пенсионер и живущ до парк Бедечка в едноименния квартал.

Умее до съвършенство тайните на чакрите или още енергийните възли в тялото, ситуирани в избрани точки. Зефир лекува точно въз основата на тези енергийни центрове. Търсен в това число от дами след раждане, поради настъпили или неотшумели неразположения от друг темперамент.
Чакръкчийството в действителност предшества мануалната терапия, ортопедията, травматологията, хипопрактиката, кинезитерапията. С течение на времето обаче се появяват от ден на ден практикуващи лечители в тази посока, което подбужда подозрението, че някои от тях са шарлатани и хората гледат с съмнение на този различен вид на медицината. Ето за какво е значимо да сте добре осведомени, преди да се оставите в ръцете на чакръкчия. Добрата вест е, че някои от тях са помогнали на толкоз доста хора и са създали невъзможното, че репутацията им се носи от уста на уста, без да имат потребност от лъскава реклама на билборд.

Добрият образец е свързан съд с този господин към който прииждат постоянно от цялата страна. Предимно живущи по протежението на Автомагистрала Тракия. Има и телефон, и който желае, го намира без проблеми.
Добре е да стане връзката с общ прочут тъй като имало случаи когато отхвърля. Неописуем напор е бил налице да вземем за пример през вчерашния ден когато в района се означи тържеството годишнината от Шипченската епопея. Част от гостите в Старозагорско са желали да го посетят, само че са нямали авансово записан час или позвъняване най-малко от общ прочут. Снимка негова съзнателно не се разгласява тук, тъй като този материал не е координиран с него и е изцяло спонтанен по молба на хора на които е оказал помощ. Всеки от тях с друга специалност.
Инфо: uniconbg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР