Съвместното дружество между ЦСКА и държавата - Спортни имоти Българска

...
Съвместното дружество между ЦСКА и държавата - Спортни имоти Българска
Коментари Харесай

ЦСКА-София вече е собственик на 50% от "Българска армия"

Съвместното сдружение сред ЦСКА и страната - " Спортни парцели Българска войска " е реалност, потвърдиха от " армейския " клуб на уеб страницата си.

С това ЦСКА-София стават притежател на 50% от стадион " Българска войска " и могат да стартират построяването на ново съвременно оборудване.

Ето формалното известие от ЦСКА-София:

" Армейци,

след дълги години обещания и нарушаването им, тежки процедури, очаквания и разбиването им, промени в проектите и какви ли още не премеждия най-великият футболен клуб в България закупи благосъстоятелност върху дома си. Собственост, която ни се поставя, само че по една или друга причина не ни беше давана.

От през днешния ден публично взаимното сдружение сред ЦСКА и страната в лицето на Министерството на спорта се осъществя. За нас тази крачка е историческа и слага началото на действителния път към построяването на ново, съвременно оборудване, което да завещаем на нашите деца. Собствениците на клуба осигуриха финансовите средства за учредителната парична вноска в капитала. Бихме желали да поясним, че общата инвестицията за реконструкцията на стадиона не се изчерпва със сумата, нужна за капитала, а неведнъж ще я надвиши.

Благодарим на министър Весела Лечева за политическата предвидливост и основаването на най-важната причина за построяването на актуален стадион в центъра на София, който да е разполагаем за гениите на България.

Въпреки многократните рецензии и песимизъм от свои и непознати, сме щастливи, че успяхме да се преборим в тази борба. Както неведнъж ви съобщавахме изцяло почтено и обективно - работата по стадиона във всяко едно направление не спря нито за момент, а първия плод от това берем през днешния ден. Благодарим на всички, които не се усъмниха в откровеното ни предпочитание да сбъднем тази наша, обща фантазия. На скептиците желаеме да кажем единствено едно - ЦСКА не може да бъде грохнал! ", се споделя в известието на клубната администрация.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР