Съвместният телевизионен проект на Новините на NOVA и Нов български

...
Съвместният телевизионен проект на Новините на NOVA и Нов български
Коментари Харесай

Гласът на науката: Изкуство от разстояние. Как пандемията промени културата?

Съвместният ефирен план на Новините на NOVA и Нов български университет „ Гласът на науката “ продължава с тематиката: „ Изкуство от разстояние. Как пандемията промени културата? ” . Водещата на Новините на NOVA Невена Василева ще беседва с доцент Снежина Петрова за рецесиите, полезностите и ролята на културата в построяването на бъдещото общество. Осмият епизод от поредицата ще бъде излъчен в сряда (9 март) от 18:25 часа и може да бъде проследен онлайн в ефира на NOVA NEWS и в обществените мрежи на Нов български университет.

Как артистите минават през рецесията, наруши ли се връзката с публиката и от какво се въодушевяват през днешния ден? Отговор на тези въпроси ще даде доцент Снежина Петрова – актриса, началник на департамент " Театър " в Нов български университет и носителка на голям брой награди за достижения в театралното изкуство и принос в културата.

Зрителите още веднъж могат да задават своите въпроси в платформата, налична от телефон, таблет или компютър. След влизане в нея, би трябвало да изпишат #nauka и да попитат за всичко, което ги вълнува.

Гледайте „ Гласът на науката “ на 9-и март (сряда) от 18:25 часа онлайн по NOVA NEWS и в обществените мрежи на Нов български университет.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР