Съветниците на настоящия американски президент са загрижени, че той ангажира

...
Съветниците на настоящия американски президент са загрижени, че той ангажира
Коментари Харесай

Ню Йорк Таймс: Републикански съветници разтревожени, че Тръмп на практика се е оттеглил от властта

Съветниците на сегашния американски президент са загрижени, че той ангажира съвсем цялото си внимание не на държавните каузи, а на създаването на проекти за анулация на президентските избори, извоювани от Джо Байдън. Това се споделя в публикация, оповестена в сряда в " Ню Йорк Таймс “, представена от БГНЕС.
Според нея Тръмп " съвсем изцяло се е отдръпнал от управлението на страната, макар че коронавирусът се популяризира измежду американците с рекордна скорост ". Той също по този начин „ не изигра съвсем никаква роля в договарянията за законопроекта за стимулиране “. Според изданието, тази информация е получена от " десетки сегашни и някогашни чиновници на администрацията, републиканци, съдружници на президента “. Според тези данни " непостоянното му държание и откъсването от отговорностите му провокира безпокойствие даже за най-лоялните съветници “. Както се показва в материала, „ множеството съветници на Тръмп имат вяра, че той ще напусне Белия дом до 20 януари “.
 Виртуална инаугурация на Тръмп готви мощна група негови почитатели за 20 януари Виртуална инаугурация на Тръмп готви мощна група негови почитатели за 20 януари
Поддръжниците на сегашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп възнамеряват да проведат неговата " виртуална инаугурация ", като анонсираха към този момент съ...
Според вестника „ е мъчно да се разбере до каква степен ще стигне Тръмп, пробвайки се да анулира изборните резултати, без значение дали ще откаже да напусне Белия дом или ще вземе редица едностранни решения в политическата сфера през последните седмици “ на поста ". Действащи съветници приказваха за това по какъв начин се вършат ежедневни опити да се защищити Тръмп от импулсивни дейности и да изслуша тези, които му споделят това, което желае да чуе ", се споделя в публикацията. Твърди се, че американският президент „ слуша републиканци, които упорстват, че вицепрезидентът Майк Пенс може да помогне за въздействието на изборите в нормалната рутинна процедура за одобрение на вота идващия месец, когато в действителност това не е допустимо “. Според вестника Тръмп " се е оплакал на съдружници, че Пенс е трябвало да бъде по-активен в отбраната му ". " Той също е сърдит, че водачът на болшинството в Сената, Мич Макконъл призна успеха на Байдън на изборите ", се споделя в отчета.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР