Съветникът на украинския президент Михайло Подоляк заяви, че взривът и

...
Съветникът на украинския президент Михайло Подоляк заяви, че взривът и
Коментари Харесай

Човек на Зеленски с лоша новина за Путин

Съветникът на украинския президент Михайло Подоляк съобщи, че гърмежът и пожарът на Керченския (Кримския) мост са съответен израз на спора сред съветската Федерална работа за сигурност и частните военни компании, от една страна, и Министерството на защитата и Генералния щаб на Русия, от друга, съобщи Укринформ.

По думите му ставаме очевидци на началото на огромни отрицателни процеси в Русия.
-->
" Рязко спадна управляемостта на силовиците, започнаха огромни спорове измежду съветските спецслужби. Всички търсят отговорни за военните провали и искат да преформатират най-близкото обграждане на Путин и да заемат други длъжности . Или да бъдат задържани тези или тези генерали ", твърди съветникът на Володимир Зеленски, предава България Он Еър.

Според Подоляк по всичко проличава, че взривилият се камион се е качил на моста от съветската страна, тъй че отговорите би трябвало да бъдат търсени точно в Русия. По думите му логистиката на детонацията, синхронизирането с ешелона с гориво и размерът на унищоженото пътно платно ясно сочат съветска диря.

" Руската върхушка търси отговорни за провалите на фронта и ФСС и притежателите на частни военни компании водят акция за уволняването на военното управление - министъра Сергей Шойгу и началника на генщаба Валерий Герасимов ", съобщи Михайло Подоляк.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР