Съветникът на президента на САЩ Доналд Тръмп по националната сигурност

...
Съветникът на президента на САЩ Доналд Тръмп по националната сигурност
Коментари Харесай

Болтън за Ф-16: Чудесна сделка за България и НАТО!

Съветникът на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп по националната сигурност Джон Болтън написа в Туитър, че поддържа напъните на българския министър председател Бойко Борисов за закупуване на изтребители Ф-16 от Щатите.

„ Силно поддържам напъните на българския министър председател Бойко Борисов за закупуване на американски изтребители Ф-16. Това е извънреден изтребител спрямо съперниците му “, написа съветникът на американския президент.

„ Ф-16 също по този начин ще затвърди нашето стратегическо партньорство, ще укрепи общите отговорности на НАТО за защита, и ще способства за сигурността на над 4000 американци. Това ще е страхотна договорка за България, Америка и НАТО! “, написа още Джон Болтън.

От Белия дом към този момент оповестиха, че Съединени американски щати оферират на България с Ф-16 най-хубавата допустима композиция от цена, бойни качества и взаимна съгласуемост с другите натовски военновъздушни сили. Администрацията на президента Тръмп приветства проектите за рационализация на въоръжените сили на България и чака нейния иден избор на нов многоцелеви изтребител.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР