Съветникът на министър Иван Демерджиев в МВР – Благовест Кирилов,

...
Съветникът на министър Иван Демерджиев в МВР – Благовест Кирилов,
Коментари Харесай

Демерджиев, спиш: МВР съветникът Благовест Кирилов паркира Porsche Taycan за 380 000 лв. пред министерството

Съветникът на министър Иван Демерджиев в Министерство на вътрешните работи – Благовест Кирилов, без никакви угризения паркира новото си електрическо порше Porsche Taycan за 380 000 лв. пред постройката на министерството на пъпа на София – ул. „ 6-и септември “ 29.

Снимки на супер автомобила бяха оповестени от „ Фрогнюз “, само че сътрудниците или не знаят, или не желаят да оповестят името на притежателя. Според обявата на уеб страницата колата е на консултант на министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев, само че нищо повече. Странно, само че силовият министър пази странна тишина за абсурда, дали има персонален претекст, е работа на прокуратурата да откри.

Narod.bg, обаче, разкри притежателя на мега скъпия автомобил – някогашният зам.-министър на електронното ръководство в кабинета на Кирчо и Кокорчо, екс народен представител от Българска социалистическа партия и сегашен персонален консултант на Иван Демерджиев – 36-годишният Благовест Кирилов Кирилов.

Реклама

Моделът е Porsche Taycan. Версията Turbo коства най-малко €157 100 (307 260 лева.), а Turbo S – €191 000 (373 563 лева.). От налична в общественото пространство информация излиза наяве, че у нас базовата версия на Taycan Turbo се предлага за 303 232 лева с Данък добавена стойност, а разновидността Porsche Taycan Turbo S – за 368 948 лева с Данък добавена стойност. Средно двете версии са по-евтини у нас с по към 4 000 лв..

Проверката на Narod.bg сподели, че тъкмо това електрическо порше на министерския консултант с апетити съм публични поръчки за милиони е коства 372,507 лева

Интересно е, че журналистът от „ Фрогнюз “, който снимал фрагментите на първокласния автомобил, бил тестван от чиновник на Министерство на вътрешните работи, охраняващ министерството, и му била поискана персонална карта за това, че снима електрическото возило. Очевидно от Вътрешното министерство не регистрират обстоятелството, че общественото пространство е място на свободна изява.

Както първо Narod.bg разкри, Благовест Кирилов и неговият съучастник, също Министерство на вътрешните работи консултант – Петър Бакърджиев, който за похлупак е и престъпно проявен, демонстрират безумен вкус към най-тлъстата социална поръчка в Министерство на вътрешните работи сега – по доставка на техника, съоръжение и материали за новите персонални документи, чиято стойност е 250 милиона лв..

Според наш източник схемата към този момент е задействана със закупуването на на ниска цена и негодно съоръжение на солена цена, което може да докара до бъдещи сривове в системата, а оттова и нова преграда за България пред Шенген.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР