Съветът за електронни медии ще обяви допуснатите до изслушване кандидати

...
Съветът за електронни медии ще обяви допуснатите до изслушване кандидати
Коментари Харесай

Втора цедка: СЕМ казва кой продължава в надпреварата за шеф на БНТ и БНР

Съветът за електронни медии ще разгласи позволените до чуване претенденти за генерални шефове на Българското национално радио и на Българската национална телевизия. 
 Никола Тодоров: Три месеца снимах филм за Ванга, само че не съм я питал ще стана ли началник на Българска национална телевизия  Къци Вапцаров отпадна от състезанието за началник на Българска национална телевизия  Предизвестен ли е финалът на състезанието за началник на Българска национална телевизия?
За общоприет шеф на БНР документи подадоха шестима претенденти, от тях отпадна Анета Милкова, поради липса на условия по закон трудов стаж. В конкуренцията продължиха сегашният общоприет шеф на БНР Александър Велев, Светослав Костов, Митко Димитров, Валерий Тодоров и Даниела Манолова.

От конкуренцията за общоприет шеф на Българска национална телевизия пък отпадна Къци Вапцаров. Продължават Сашо Йовков, Никола Тодоров, Явор Симов, Сашо Диков, Радослав Главчев, Стоил Рошкев и краткотрайно изпълняващият длъжността общоприет шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков. 

Изслушванията ще бъдат на 26-и и 27-и юни, изборът за началник на БНР ще е на 28-и, а на началник на Българска национална телевизия на 5-и юли. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР