Савана Лафонтен Грейвинд, която е била бременна в осмия месец,

...
Савана Лафонтен Грейвинд, която е била бременна в осмия месец,
Коментари Харесай

Тези двамата убиха 22-годишно бременно момиче! Разпориха му корема и взеха отвътре бебето

Савана Лафонтен Грейвинд, която е била бременна в осмия месец, изчезна на 19 август в Северна Дакота. Местните поданици незабавно почнали да търсят момичето, само че, за жалост, дни по-късно то било открито мъртво. Тялото на убитата било увито в найлон и изхвърлено в реката Ред ривър, оповестява в. " Сън ".  Фото © Facebook/Savanna Lafontaine-Greywind
По данни на полицията, Савана е станала жертва на нарушители, които са ѝ разпорили корема, взели са ѝ бебето, а по-късно са изхвърлили тялото ѝ. При това няколко дни преди страшната находка органите на реда са разкрили новородено момиченце в жилището на съседи на убитата. По съмнение в ликвидиране и похищение са задържани мъж и жена.

 Фото © Facebook/Savanna Lafontaine-Greywind

" Бебето беше живо и крепко. То неотложно бе откарано в болница. сега вършим ДНК-анализ, с цел да потвърдим, че то е дъщерята на Савана ", се споделя в изказване на полицията във Фарго.

За финален път Савана е била забелязана, когато е влизала в жилището на съседка, която я е помолила, дали не може да ѝ помогне да си ушие рокля като нейната.
 Фото © Facebook/Fargo Police Department

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР