Саудитска Арабия заплашва гражданите си с 3-годишна забрана за пътуване,

...
Саудитска Арабия заплашва гражданите си с 3-годишна забрана за пътуване,
Коментари Харесай

Саудитска Арабия плаши гражданите си с 3-годишна забрана за пътуване, ако посетят страна от червената зона |

Саудитска Арабия заплашва жителите си с 3-годишна възбрана за пътешестване, в случай че посетят страна, която попада в алената зона на разпространяването на COVID-19, съобщи Ройтерс. 

" Всеки, за който се потвърди, че е нарушил по някакъв метод разпоредбите за пътешестване, ще бъде измамен под отговорност и ще му бъдат наложени съответните наказания, измежду които и 3-годишна възбрана за пътешестване, при неговото завръщане ", е декларирал министър на вътрешните работи на страната, изискал да остане неизвестен. 

Саудитска Арабия наложи възбрана за пътувания, в това число и директни, до редица страни като Афганистан, Аржентина, Бразилия, Египет, Етиопия, Индия, Индонезия, Ливан, Пакистан, Южна Африка, Турция, Виетнам и ОАЕ.

Министърът на вътрешните работи напомни, че на жителите към момента им е неразрешено да пътуват до тези страни - непосредствено или през други страни, както и до страни, които към момента се борят с преодоляването на пандемията от ковид. 

Днес Саудитска Арабия е записала 1379 случая на новозаразени с вируса. От началото на пандемията случаите на болни са 520 774, от които 8189 са приключили с летален край. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР