Саудитска Арабия промени международния футболен трансферен пазар в стремежа си

...
Саудитска Арабия промени международния футболен трансферен пазар в стремежа си
Коментари Харесай

Пеп призна: Саудитска Арабия промени целия пазар

Саудитска Арабия промени интернационалния футболен трансферен пазар в устрема си да направи мощен вътрешен шампионат. Това съобщи мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола, откакто Рияд Марез мина от британските първенци в Ал-Ахли.

Марез, който има 78 гола и 59 асистенции за Сити, приключи прехвърлянето си в петък. Според медии в Англия той е на стойност 35 милиона лири и още пет под формата на бонуси.

" Имах специфични връзки с Марез и желаех той да остане при нас, само че Саудитска Арабия промени пазара. Преди няколко месеца, когато там бе единствено Кристиано Роналдо, никой не си представяше какъв брой водещи футболисти ще заиграят в Саудитска Арабия ", съобщи Гуардиола, представен от Ройтерс.

" Ще има още и това е несъмнено. Клубовете към този момент знаят какво се случва. Специално Рияд получи невероятна оферта, която нямаше по какъв начин да откаже.

" Те желаят да създадат мощно състезание и сега са единствените, които могат да си разрешат сходни прехвърляния. Не знам дали този план ще бъде резистентен, само че имам предусещане, че това ще продължи дълго време. Самите футболисти са съгласни да играят там ".

Първият мач на Сити през новия сезон е на 6 август против Арсенал за суперкупата в Англия. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР