Саудитска Арабия победи Египет с 2:1 в един от най-слабите

...
Саудитска Арабия победи Египет с 2:1 в един от най-слабите
Коментари Харесай

Саудитска Арабия обърна Египет в края в мач на честта

Саудитска Арабия победи Египет с 2:1 в един от най-слабите мкачове от началото на Световното състезание по футбол до момента.
Азиатците стигнаха до надвит гол в последната минута и по този начин направиха слабото показване на Салах и компания още по-лошо.
Първи го гол се добраха " фараоните ", които откриха резултата в 22` посредством Мохамед Салах, който се разделя с шампионата със страховит гол. Звездата на Ливърпул се измъкна сред двама и с отличен прехвърлящ удар откри.
В 41` пък рекордьорът за най-възрастен състезател на Световно състезание - Есер Ал Хадари, избави дузпа, изпълнена от Мувалад, само че в добавеното време още една дузпа за Саудитска Арабия изравни резултата. Точен беше Ал Фараж.
През второто полувреме азиатската селекция натисна съществено своя противник, само че неналичието на късмет пред гола лиши " саудитите " от гол в постоянното време. Все отново обаче с последната офанзива в мача Саудитска Арабия стигна до гол посредством Ал Давсари и донесе триумфа на своя отбор.
Подробности за мача четете в Sportlive.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР