Съучастничката на родителския блогър от Юта Ruby Franke и съ-водещата

...
Съучастничката на родителския блогър от Юта Ruby Franke и съ-водещата
Коментари Харесай

Ко-домакинът на YouTuber Ruby Franke също признава, че е малтретирал деца след пледването на майката на блогъра

Съучастничката на родителския блогър от Юта Ruby Franke и съ-водещата на канал в YouTube Джоди Хилдебранд се призна за отговорна по четири обвинявания в малтретиране на деца в сряда като част от договорка за признание на виновността.

Молбата на 45-годишната жена от Свети Георги идва по-малко от седмица, откакто Франке, на 41 години, също се призна за отговорна по четири от шест обвинявания за усложнено принуждение над деца от втора степен по отношение на физическото и прочувственото принуждение на двама от нейните шест деца, благодарение на Хилдебранд.

„ Като част от съглашението за признание на виновността, госпожа Хилдебранд се съгласи да бъде наказана на поредни, вместо на едновременни присъди затвор по всяко от четирите обвинявания “, сподели окръжният прокурор на окръг Вашингтон Ерик Кларк в изказване в сряда. „ Едно от най-трудните неща, които желаеме от жертвите на хипотетично принуждение, е да свидетелстват в правосъден развой против техните насилници. Радваме се, че в този случай и в този на госпожа Фран...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР