Сътресение в семейството на Лена Бориславова. Докато тя се радва

...
Сътресение в семейството на Лена Бориславова. Докато тя се радва
Коментари Харесай

Сътресение в рая: Родителите на Лена се разделиха

Сътресение в фамилията на Лена Бориславова. Докато тя се радва на благополучие с Мирослав Иванов, родителите й наподобява са се разделили. Те не просто към този момент не са дружно, а татко й Здравко към този момент си има нова половинка. Той даже я е завел на сантиментална отмора във Венеция.

Родителите на Бориславова не са запазили напълно топли връзки

Те даже не са другари в обществените мрежи и не поддържат контакт там, а майката Лена, Искра, споделя само независими фотоси и такива с двете си щерки. И въпреки всичко тя продължава да се показва с семейството на своя брачен партньор. Към момента тя работи на висока позиция в българския филиал на огромна датска спедиторска компания за транспортиране на разнообразни товари.

Бащата на Бориславова пък е предприемач. Той е притежател на две сдружения – „ МЛ-92 “ ЕООД и „ МЛ-98 “ ЕООД, чиито имена са формирани от буквите на имената на двете му щерки Лена и Маргарита. И двете са регистрирани на територията на София и се занимават с търговия с разнообразни медицински консумативи.

Таткото на Бориславова е съучастник и в прочут софийски дентален център. Той предлага услуги като рентгенова и образна диагностика, извънболнично дентално лекуване, съвещания и редица други. Здравко взе участие още и в ръководството на медико-диагностична лаборатория на територията на град Сливен с още трима души, от която получава спомагателни финансови инжекции.

Лена Бориславова настойчиво се пробва да крие фамилията си от публичното любознание, ориентирано към нея и персоналния ѝ живот напоследък

Тя не споделя фотоси с роднините си като се изключи по-малката си сестра Маргарита, която е доктор по специалност и работи като анестезиолог в болница в покрайнините на Париж. За пръв път майка си пък някогашната говорителка на Кирил Петков сподели по случай погачата на новородената си щерка Деа. Тогава тя събра нея и свекърва си в столичен ресторант, където бе изработен ритуалът по орисването на дъщеричката ѝ. На събирането обаче участвали единствено дами, както повелява традицията.

Източник: lupa.bg

Още вести четете в категорията Живот

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР