Сатиричният театър Алеко Константинов“ отваря врати на 8 септември! Зрителите

...
Сатиричният театър Алеко Константинов“ отваря врати на 8 септември! Зрителите
Коментари Харесай

Сатиричният театър открива новия си сезон

Сатиричният спектакъл „ Алеко Константинов “ отваря порти на 8 септември! Зрителите ще се радват на две премиерни заглавия – " Марихуаната на мама е най-хубава " от Дарио Фо и " Шоколад " на Филип Блазбанд, откакто през юни своите министър председатели направиха " Извънземни пристрастености "  от Калин Сърменов, " Ретросексуално "  от Георги Михалков, " Сама жена " от Дарио Фо и Франка Раме, " Тя и той " от Жан-Пиер Мартинез и " Импровизирай това! " – необикновена пробна без режисьор, реплики и авансово заложен сюжет. Заглавието на представлението идва от феновете и пред тях се сътворяват поредност от импровизации, които да влязат в зрителската концепция.

Новият сценичен сезон 2020/2021 започва с постановката " Вечеря за тъпаци " от Франсис Вебер на Голяма сцена от 19:30 ч. и с присъединяване на Христо Гърбов, Калин Сърменов, Иван Бърнев, Веселин Ранков, Йорданка Стефанова, Ана Вълчанова.



На сцена COMEDY BAR Happy Сатира, която бе открита в края на предходната година, Силвия Лулчева ще играе в моноспектакъла #мъжътмиевиновен от Лиза Шопова. Началният час е 20:30.



Любителите на театъра ще имат достъп и до трите подиуми на Сатиричния спектакъл – Голяма сцена,  COMEDY BAR Happy Сатира, а в средата на септември отваря порти камерна зала " Методи Андонов " с актуализирани седалки и освежена сцена.

„ Обновеният огромен салон на театъра от това лято разполага и с последно потомство климатизираща система. Тя обезпечава непрекъсната циркулация на въздуха в салона. Свежият въздух се подава в залата откакто е минал през филтрираща и дезинфектираща обработка,  а отработения се изпомпва на открито “, пишат от театъра.

Новите заглавия ще дебютират още този месец – на 10 септември ще се състои премиерата на " Марихуаната на мама е най-хубава " от Дарио Фо. Режисьор е Андрей Аврамов, а в функциите влизат Ана Вълчанова, Димитър Баненкин, Васил Грънчаров,  Асен Мутафчиев и други

На 24 септември в камерна зала „ Методи Антонов “ е премиерата на " Шоколад " – комедия от Филип Блазбанд. Режисьор е Антон Угринов, вземат участие актрисите Албена Павлова, Елена Атанасова, Мирослава Върбанова и Стела Ганчева.

През октомври пък ще се връчат дългоочакваните  за комизъм и ирония " Златен кукерикон ". Церемонията трябваше да се състои през април, само че бе отсрочена поради изключителната конюнктура и последвалото затваряне на публични места.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР