Сасуоло победи Рома с 4:3 като гост в мач от

...
Сасуоло победи Рома с 4:3 като гост в мач от
Коментари Харесай

Сасуоло се наложи над Рома в мач с много голове и червен картон в Серия А

Сасуоло победи Рома с 4:3 като посетител в мач от 26-ия кръг на италианската Серия А. Мачът бе най-резултатният в кръга досега, а бе белязан от аления картон на Мараш Кумбула за римляните в добавеното време на първата част. Така Рома, който бе без санкции си треньор Жозе Моуриньо, игра цяло второ полувреме с 10 души.

Сасуоло поведе още до 18-ата минута с 2:0 след две попадения на французина Арман Лориент. Домакините съумяха да се върнат в мача преди почивката с гол на Никола Залевски в 26-ата минута. В добавеното време на първата част Доменико Берарди направи 3:1 за гостите от дузпа.

Поуло Дибала върна един гол за Рома пет минути след подновяването на играта, само че Андреа Пинамонти още веднъж даде задатък от два гола за Сасуоло след асистенция на Лориент, който бе най-хубавият състезател в мача.

Дълбоко в добавеното време на мача Джорджино Вайналдум вкара и трети гол за Рома, само че нямаше време за повече и римляните останаха на четвърто място, като евентуално ще бъдат изпреварени от Милан на следващия ден.

Сасуоло е на 13-а позиция в класирането с равни точки с Монца.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР