Състоянието на седемте души, настанени в „Пирогов“ след инцидента на

...
Състоянието на седемте души, настанени в „Пирогов“ след инцидента на
Коментари Харесай

Катастрофата на АМ „Струма“: Поетапно ще изписват настанените в "Пирогов"

Състоянието на седемте души, настанени в „ Пирогов “ след случая на Автомагистрала „ Струма “ е устойчиво. От лечебното заведение прецизираха, че положението им се прави оценка всекидневно. Предстои и поетапното им изписване.

На този декор пътят, на който стана трагичният случай е строен в интервала 2002 – 2007 година Проектиран е при тогавашните уредби. В студиото на „ Тази заран “ инж. Георги Златев – някогашен шеф в АПИ изясни, че по отношение на тях не е неразрешено и построяването на спешни площадки, като тази на мястото на случая.
Снимка: bTV
„ Пътят е признат с акт 15, в него е записано, че е изпълнено. както е проектирано. На механически съвет е утвърден плана, значи дава отговор. Тези нормативи са правени по пример на немските и съветските стандарти. Германия е страна пример за положение на пътищата от този момент се трансформират. Към днешна дата, според новите нормативи, би трябвало да се направи проучване, това са 20 000 км. “, съобщи някогашният шеф в АПИ инж. Георги Златев.

Движението по Автомагистрала „ Струма “ отчасти е възобновено, прави се в двете посоки единствено в посока в София. Полицейското наличие в региона е засилено.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР