Състоянието на някои от автобусите във Варна възмути варненка. Най-различни

...
Състоянието на някои от автобусите във Варна възмути варненка. Най-различни
Коментари Харесай

Кочина в рейс възмути варненци. Родителите ли са виновни? СНИМКИ

Състоянието на някои от рейсовете във Варна възмути варненка. Най-различни графити са нацапали седалките на автобус, създавайки шарена и грозна картина. Жената споделя възмущението си в мрежата, а гледката провокира полемика във Фейсбук.

Ванка Д. си чуди за какво транспортните средства са в такова положение и каква е повода да не се подхваща нищо. А за доста хора родителите на вандалите са индиректно виновни за сходни гледки.

" Част от рейсовете на градския превоз. Защо са в такова трагично положение и никой нищо не подхваща? ", пита Ванка Д.
 За доста жители въпросът е риторичен, а виновниците са знайни. Според тях това са безотговорни младежи, които не осъзнават, че загрозяват обществена благосъстоятелност.  Местните не са оптимисти и за ориста на новите рейсове, които ще се движат по пътищата на града. Те смятат, че транспортните средства ще бъдат обект на същата вандалщита. При това в напълно къс интервал от време.

 Много хора са на мнение е, че повода за дейностите на хулиганите е възпитанието, което са получили от родителите си. Вижте част от мненията на варнанци:  " На новите рейсове им давам три дни, по-късно ще бъдат надраскани и о*рани, а зарядните за телефони по седалките ще бъдат напълнени с хартийки и дъвки ", написа Снежана Д.
  " Каквото е научило в къщи, това прави и в рейса. Трудно се изкоренява простотията ", прибавя Стоян С.  " Дори мога да направя профил на тези родители и деца. Това са родители, които в никакъв случай не одобряват, че техните деца са отговорни. Това са хора с ампутирано възприятие за виновност. Целият свят им е отговорен, а те са " цветята ", " отбелязва Йовчо Д.  " Обществото е в такова положение - надлежно и публичния превоз ", заключава Антон В.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР