Състоянието на жената, която беше залята с киселина вчера в

...
Състоянието на жената, която беше залята с киселина вчера в
Коментари Харесай

Ето каква може да е причината да залеят с киселина жена в Пловдив

Състоянието на дамата, която беше залята с киселина през вчерашния ден в Пловдив, остава устойчиво. Няма заплаха за живота ѝ, само че в идващите дни ще бъде направена интервенция за възобновяване на засегнатите сектори по лицето и тялото. Това оповестиха от университетската болница Свети Георги, където е настанена потърпевшата.

" Засегнати са горният и долният крак. По долната половина на лицето и част от шията има дълбоки изгаряния. Жената е контактна и съответна, нощта мина умерено. Приета е в реанимация, сложена е под непрекъснато наблюдаване, постоянна е. Жената има съпътстващи болести, само че нямаме затруднения от тази позиция. За момента няма заплаха за живота ѝ ", съобщи в " Денят стартира " доктор Яна Янева.

52-годишната жена, известна като Тони, е гледала на карти, разваляла вълшебства и предсказвала бъдещето. Това може да бъде една от аргументите за похищението върху нея, тъй като услугите и били доста скъпи.

Жената е мъчно подвижа и не е съумяла да противодейства на причинителя. В дома е имало и обществен помощник, който е дал тъкмо изложение на нападателя. Проверка на Българска национална телевизия в Социално подкрепяне - Пловдив демонстрира, че на адреса няма адресиран консуматор, който да има нужда от грижи.

Нападателят се търси. От компанията домоуправител на входа, научихме, че четирите камери, инсталирани на входа, са с прекратено зареждане, само че дали това е било направено съзнателно, се обяснява. Полицията е прегледала всички записващи устройства в региона на постройката.

Прокуратурата ще даде по-късно брифинг по следствието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР