Състоянието на държавната хазна, приоритетите на БСП и тавана на

...
Състоянието на държавната хазна, приоритетите на БСП и тавана на
Коментари Харесай

Иван Ченчев: Затягането на коланите е дясна политика

Състоянието на държавната хазна, целите на Българска социалистическа партия и тавана на цените разяснява пред БСТВ лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в София-област Иван Ченчев. " Нашата поредна политика е да запазим хората и да увеличим приходите. От другата страна имаме партии, на които лозунгът им е - разноски за война ", съобщи той.
Ченчев попита къде са парите, откакто в този момент страната би трябвало да има повече доходи. " Затягането на коланите и свиването на разноски са десни политики, ние не изповядваме тази идеология, а пазиме ползите на жителите, само че с особена грижа към уязвимите групи ", сподели още той.
По думите му налагането на таван на цените у нас ще предотврати последствията от икономическа пропаст, а Европейската комисия още преди 4 дни предложи на всички страни-членки да вкарат таван на цените на тока. 
Иван Ченчев посети и Костинброд, където бе посрещнат от цялостна зала със симпатизанти. Българска социалистическа партия получи мощна поддръжка от хората за самодейността джендър идеологията да не бъде позволена в българските учебни заведения.
Социалисти и симпатизанти застанаха изрично и зад позицията на Българска социалистическа партия монументи у нас да не бъдат събаряни, тъй като това е българската история и се включиха в националната подписка.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР