Състезателят на ТК Черно море Елит Симон Антони Иванов е

...
Състезателят на ТК Черно море Елит Симон Антони Иванов е
Коментари Харесай

Нови успехи за състезатели на варненския Черно море Елит

Състезателят на Търговска колегия ”Черно море Елит ” Симон Антони Иванов е вицешампион на шампионата в Ларнака (Кипър) с награден фонд от 15 000 Щатски долар.

Симон Иванов бе на крачка от купата против Гай Ден Уден от Нидерландия - 7:6,,2:6,4:6.

Симон завоюва четири мача, в които поредно в профил четвъртия и първи сложени в шампионата на 1/4 и полуфинал. Варненецът сподели тенис с изключителна борбеност и психическа резистентност в трисетови борби с дълготрайност от над три часа.

Състезателката на Търговска колегия " Черно море " Елит Ива Иванова със страховит напредък в международната класация за девойки и класиране за Ролан Гарос.

Ива продължава да впечатлява със страхотния си напредък през последните месеци. Тя записa няколко призови класирания в шампионатите от категория J300 и J500: край във Върсар (Хърватия), полyфинали в Пловдив и Кайро, както и четвъртфинали в Бюльо Сюр Мер и Офенбах.

Ива към този момент се намира на 46 място в международната класация и се класира непосредствено за главната скица на втория за годината шампионат от Големия шлем Ролан Гарос при започване на юни. В момента тя се приготвя за участия в шампионати в Италия дружно с треньора си Велиан Бакалов.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР