Състезателят и европейски шампион по таекуон-до от клуб Фолкън Илиан

...
Състезателят и европейски шампион по таекуон-до от клуб Фолкън Илиан
Коментари Харесай

Илиан Томанов извади Богоявленския кръст, кметът на Благоевград Атанас Камбитов пожела здраве и благоденствие

Състезателят и европейски първенец по таекуон-до от клуб „ Фолкън ” Илиан Томанов извади Богоявленския кръст от водите на река Благоевградска Бистрица. Кметът на община Благоевград доктор Атанас Камбитов целуна светинята за здраве и пожела триумф и благополучие на всички поданици.
 5  6  14  15  16  12
Преди ритуала, общинското управление, отпред с кмета Камбитов, заместник- кмета по просвета и филантропични действия Христина Шопова, шеф Дирекция „ Правно- нормативно обслужване и публични поръчки ” Антония Методиева, възпламени свещ и се помоли за сполучлива година в благоевградския храм „ Въведение Богородично “, където бе осветен  Богоявленският кръст. Той бе хвърлен от игумена на Роженския манастир архимандрит Епифаний, който отслужи и литургия.

Десетки запалянковци се хвърлиха в ледените води на Благоевградска Бистрица. И тази година група от „ Плаж махала “ съблюдава традицията и се хвана на „ Ледено хоро “.

След ритуала, благоевградските свещеници, превождани от игумена на Роженския манастир архимандрит Епифаний, осветиха бойното знаме на Военно формирование 26 400 на площад „ Македония ”.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР