Състезателката от националния ансамбъл по художествена гимнастика Стефани Кирякова ще

...
Състезателката от националния ансамбъл по художествена гимнастика Стефани Кирякова ще
Коментари Харесай

Стефани Кирякова: До месец ще съм напълно възстановена

Състезателката от националния отбор по художествена гимнастика Стефани Кирякова ще бъде изцяло възобновена до месец, разгласи грацията в профила си във Facebook. Преди няколко дни тя претърпя интервенция на коляното.
" Както може би разбрахте, претърпях дребна интервенция на менискуса преди няколко дни. Всичко мина сполучливо и сега се усещам и възвръщам добре!
 Благодаря особено на лекар Иван Василев и екипа му за професионализма! Вече не заедно съм с патериците, оправям се единствено благодарение на една подлакътна канадка, която имам вяра, че също ще захвърля до няколко дни. Пълното ми възобновяване се чака да е в границите на един месец, в случай че не и по-малко ", написа грацията.
 " Благодаря на тима, че са неразделно до мен, на фамилията ми, както и на треньорите Весела Димитрова, която не стопира да ми вдъхва кураж и на Михаела Маевска, която ми дава скъпи препоръки и ме успокоява (като човек, който е претърпял не една, а две интервенции като моята)! Благодаря на всички вас, които се обадихте или ми написахте благо известие! 2020 година не е лесна за никого, само че е година през която ще преминем по-силни от всеки път! Продължаваме самоуверено напред! ", добави Кирякова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР