Състезателката на UFC в категория до 52 килограма Поляна Виана

...
Състезателката на UFC в категория до 52 килограма Поляна Виана
Коментари Харесай

Нападател бе пребит от жена, състезаваща се в UFC

Състезателката на UFC в категория до 52 кг Поляна Виана не се е била публично от август 2018 година. Наскоро, обаче, на нея се е наложило да употребява уменията си отвън клетката на UFC.

Виана излязла от жилището си в събота вечер и чакала такси, когато чужд мъж се доближил до нея и се е опитал да я ограби с подправен револвер.

Виана даде детайлности на ММА медиите:

" Когато той видя, че аз го забелязах, седна до мен. Попита ме какъв брой е часа, аз му отговорих и видях, че няма да си тръгне. Той извика " Дай ми телефона. Не се опитвай да правиш нещо, тъй като съм въоръжен ". След това постави ръката си на револвер, само че забелязах, че той е прекомерно мек.” споделя тя. “Той беше доста покрай мен. Помислих си, че в случай че в действителност това е револвер, той няма да може да го извади в точния момент. Изправих се бързо и го ударих два пъти, след което го ритнах. Той падна и незабавно го сложих в rear naked choke, с цел да мога да го задуша. Поставих го да седне и му споделих, че в този момент ще изчакаме полицията тук. "

Виана даже е направила фотография на похитителя:

Що се отнася до „ револвера “, с който той се е опитал да я сплаши, оказало се, че това било отрезка от картонена хартия. Виана също научила, че мъжът е взел участие и преди в незаконни действия и неотдавна е бил освободен от пандиза.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР