Състезателката на бадминтон и скуош клуб Пазарджик Гергана Павлова стана

...
Състезателката на бадминтон и скуош клуб Пазарджик Гергана Павлова стана
Коментари Харесай

Гергана Павлова е трикратна шампионка на бадминтон

Състезателката на бадминтон и скуош клуб " Пазарджик " Гергана Павлова стана безспорен първенец на държавното персонално състезание за младежи и девойки под 19 години. Участие в проявата в хасковската зала " Спартак " взеха 110 състезатели от 20 клуба в страната.
На единичната игра при девойките в разногласието за златото Гери победи с доста мощна игра Михаела Чепишева(Първомай) с 2:0(21:19/21:16).
На двойки при девойките с партньорка Таня Иванова(Хасково) победиха безапелационно на финала с 2:0 гейма Михаела Чепишева/Богомила Марчева(Първомай/Хасково).
На смесени двойки с сътрудник Стивън Николаев(Стара Загора) се постановиха извънредно безапелационно с 2:0 гейма против Евгени Панев/Таня Иванова-Хасково.


Така Гергана Павлова за втора поредна година стана безспорен, троент държавен първенец за младежи и девойки под 19 години.
Йоана Малинова е трета на двойки девойки с партньорка Кристин Малашевска(Дупница), като на полуфинал отпаднаха от шампионките Гергана Павлова/Таня Иванова. Йоана е пета на единично, откакто на четвъртфинал отпадна от Михаела Чепишева с 2:0 гейма.
Друг пазарджиклия - Кристиян Китанов е девети на единично и девети на двойки за младежи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР