Състезатели от 19 държави ще се включат в 3-ото по

...
Състезатели от 19 държави ще се включат в 3-ото по
Коментари Харесай

Състезатели от 19 държави излизат в битки на Европейско първенство по карате киокушин във Варна

Състезатели от 19 страни ще се включат в 3-ото по за мъже и дами, което ще се организира на 5 декември в Двореца на културата и спорта във Варна.

Това стана ясно по време на публична конференция, която се организира през вчерашния ден в хотел " Астор Гардън " от Световния киокушин съюз (KWU) и Българската федерация (БККФ), които провеждат шампионата.

Пресконференцията беше открита от генералния секретар на Световния киокушин съюз Шихан Александър Пичкунов. Той се радва, че макар комплицираната обстановка с пандемията от COVID-19 това състезание ще се състои.

Пичкунов благодари на Българската федерация за организирането на шампионата и пожела триумф на всички. " Тези, които желаят да победят, ще победят. Пожелавам триумф на всички и доста победи! Бъдете здрави! ", сподели той.

От името на БККФ триумф на всички пожела и Шихан Асен Асенов, член на Управителния съвет на Българска федерация. В конференцията се включи и Шихан Рамил Габасов, който е част от УС на KWU и RUMA, както и президент на Международната федерация по карате всички стилове (IASKF). Той изясни, че за шампионата са ангажирани 38 съдии. Шихан Габасов и Шихан Пичкунов са отпред на двудневен Съдийски семинар, който включва четири практики, които целят да подготовят реферите за Европейското състезание.

" Искам да благодаря на БККФ за хубавичко работа, която са свършили в тези сложни времена. Също по този начин и на Рамил Габбасов и Александър Пичкунов, които са свършили страхотна работа. Трябва да отбележим, че въпреки всичко имаме доста спортисти от толкоз доста страни ", съобщи Шихан Дейвид Питхол, който е президент на Международната федерация по карате (IFK) и също член на Изпълкома на KWU.

Генералният секретар на Световната киокушин федерация (KWF) Шихан Анджей Древняк също поздрави всички за безупречната организация и пожела триумф на всички състезатели.

България също ще има кандидати на Европейското състезание по за мъже и дами. В шампионата ще се включат Ия Костова, Никол Харизанова, Виктория Наскова, Дилян Николов, Димитър Митев, Кристиян Добрев, Кристиян Дойчев и Васил Димитров.

През 2018 година още веднъж на Европейското първнество по във Кристиян Дойчев стигна до финалите и стана Европейски първенец за Стария континент в категория до 85 кг. Дали ще завоюва триумф и в този момент – ще стане ясно на 5 декември.

Битките от Европейското състезание ще се проведат в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта във Варна. Елиминациите стартират от 09:00 часа, а по-късно ще се проведат и финалите, от които ще разберем кои са новите огромни Европейски първенци по за мъже и дами.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР