Съставът на Испания спечели с минималното 1:0 при визитата на

...
Съставът на Испания спечели с минималното 1:0 при визитата на
Коментари Харесай

Испания излъга Гърция в Атина

Съставът на Испания завоюва с минималното 1:0 при визитата на Гърция и оглави своята квалификационна група " B " за Световното състезание в Катар идната година. Това се случи и с помощта на загубата на Швеция с 0:2 при гостуването на Грузия по-рано денем.

" Ла Фурия " стартира по-активно срещата и сътвори няколко рискове пред вратата на домакините. В 20-ата минута обаче гърците вкараха гол след бърза контраофанзива на Масурас, само че той не бе приет поради засада. Четири минути по-късно иберийците получиха дузпа за игра с ръка в наказателното поле на защитник след корнер, а две минути по-късно Пабло Сарабия се разписа от бялата точка.

В 36-ата минута Мората бе изведен очи в очи с вратаря на елините Одисеас Влаходимос, който избави удара на нападателя.

Домакините се пробваха да застрашат вратата на Унай Симон след почивката, само че по този начин и не съумяха да основат съществено голови състояние. Испанците също нямаха други шансове за гол.

След триумфа си Испания има 16 точки на върха в групата, а вторият Швец е с 15 и двата тима ще се изправят в директен конфликт за продобиване на директна квота за Мондиал 2022 след три дни в Севиля.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР