Състав на Окръжния съд в Разград осъди на 13 години

...
Състав на Окръжния съд в Разград осъди на 13 години
Коментари Харесай

13 години затвор за мъж, изнасилвал многократно непълнолетна

Състав на Окръжния съд в Разград осъди на 13 години "лишаване от независимост " при първичен непоколебим режим на изтърпяване мъж за обезчестяване на малолетна, оповестиха от пресцентъра на правосъдната институция.

Съдът е признал подсъдимия за отговорен в това, че в интервала от 2 декември 2010 година до края на юни 2011 година в Разград и землището на града, е правил полово принуждение посредством закани и с насила.

Съдебният състав е признал подсъдимия за невиновен по обвиняването, че след осъществяване на действието е последвал опит за самоубийство на момичето. Освен ефикасната присъда, той е наказан да заплати 50 000 лв. на потърпевшата за нанесени неимуществени вреди, ведно със законната рента, както и разноските ѝ за юрист в размер на 2 000 лева

Обвиняемият ще би трябвало да заплати 2 000 лева държавна такса върху почетения размер на гражданския иск, 1 192 разходи по досъдебното произвеждане на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград и 1 362 по сметка на Окръжния съд за направени разходи в правосъдното произвеждане.

Присъдата предстои на обжалване пред Апелативния съд във Варна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР